Kako rešiti težavo, da se metlice avtomobilskih brisalcev ne vračajo?

Brisalec se ne vrne, ker povratni kontakt v metlici brisalca ni v dobrem stiku ali je varovalka pregorela in ni napajanja povratnega stikala.Preverite, ali motor deluje normalno, ali preverite, ali je brisalec zataknjen ali odprt krog, ali preverite, ali strojna oprema ni dovolj namazana, kar povzroča prekomerno trenje.

 

1. Preverite, ali motor deluje pravilno

 

Najprej, potem ko ugotovimo, da je prišlo do napake, najprej preverimo zunanjost in najprej notranjost ter najprej preprosto in nato težko metodo, da zmanjšamo porabo časa.Izklopite motor brisalca in nato vklopite motor brisalca, da preverite, ali motor deluje normalno.Če je normalno, odpravite napako motorja.

 

2. Preverite, ali je brisalec zataknjen ali odklopljen

 

Ko ni več težav z motorjem, je naslednja stvar, ki jo moramo narediti, da preverimo, razen težave z motorjem, na primer, ali je brisalec odklopljen, ali je zataknjen, te relativno preproste stvari.

 

3. Preverite, ali strojna oprema ni dovolj namazana, kar povzroča čezmerno trenje

 

Če se ne zgodi nobena od zgornjih situacij, preverite, ali strojna oprema ni namazana in je trenje preveliko ter se vzmet ne more samodejno vrniti v prvotni položaj, nato pa površino kartice namažite z mazalnim oljem.

 

Kot Kitajecdobavitelji metlic brisalcev na debelo, lahko zagotovimo večrešitve za metlice brisalcevzate.V primeru težav nas kontaktirajte.


Čas objave: 23. septembra 2022